mandag 4. oktober 2010

Bingo-dag på personalrommet

Gøy PC-jamming på personalrommet ved Sogndal VGS
Fredag 1. oktober var Bingo-dag på personalrommet på Sogndal VGS. Vi satt og hadde en pause. Noen snakket litt om epler (det er tid for det i Sogn for tiden), andre snakket om IKT-kurset de hadde vært på et par dager tidligere.

Småprat frem og tilbake. 
Da plutselig en begynte å snakke om OneNote. Et notatverktøy som følger Microsoft Office pakken. Én nevnte at dette måtte være supert for elevene. En annen lærer spurte om hva OneNote hva for noe.

PC'en ble hentet, og vi flyttet oss til hjørnet av personalrommet der trådløst nett er tilgjengelig, og utvekslingen var i gang. Vi drodlet om løst og fast, og konkluderte til slutt med å prøve å få til en innføring i OneNote med Lidvar Berge, en av de andre digitale innovatørene her i Sogn & Fjordane, som har bestemt seg for å gå i dybden på Microsoft Office pakken. Ledelsen vil bli spurt om et par timer på elevenes innsamlingdag (Eshowe) til dette.

Trolig vil det være naturlig også å nevne alternative verktøy som OneNote i Skydrive (med samarbeidsfunksjon), Evernote og Scrapbook. Har du andre forslag?

Fin dag for en digital innovatør! Et skritt frem. Yay!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar